Moda

Pogreške koje radimo pri sušenju kose fenom

Za uspješno sušenje najvažnije je poznavati teksturu vlastite kose. Zatim na red stiže i pravilno korištenje proizvoda za njegu kose. Kombinacija ova dva faktora dovodi do frizure s kojom ćete biti zadovoljni, ali u postizanju savršenog rezultata mogu nas spriječiti greške koje često radimo kod sušenja


1. Prerano sušimo kosu
Mnoge žene počinju sa sušenjem čim završe sa tuširanjem, ali važno je da prije sušenja odstranite vodu iz kose. Prvo ju dobro iscijedite rukama, a zatim ju zamotajte u ručnik koji će pokupiti suvišnu vodu.

2. Počinjemo sušenje na zatiljku
Uvijek krenite s prednje strane glave pa lagano napredujte prema stražnjoj strani. Tako ćete lagano i ravnomjerno ukrotiti vlasi koje se nalaze uz liniju kose, a koje se često nakovrčaju i stvaraju nam probleme svojim ‘stršenjem’.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close