ScenaTurizam

Pogledajte raspored dočeka u DUBROVNIKU: Dolazi SEVERINA!

Jedinstveni trodnevni doček kakav nema nijedan drugi grad u Hrvatskoj, vrhunski  program u organizaciji Scardone i Grada Dubrovnika te čarobne dubrovačke zidine, savršen su spoj zahvaljujući kojem je Dubrovnik već godinama definitivno najbolji izbor za provesti najluđu noć u godini.

Kako bi nastavila tradiciju i u Dubrovniku i ove godine priredila najatraktivniji doček, Scardona na centralni dio proslave dovodi najveću regionalnu zvijezdu – Severinu!

Program ukupno traje tri dana i obuhvaća glazbene žanrove od rocka, popa do klapskog pjevanja te će zagarantirano za sebe nešto pronaći sve generacije.

Jedinstvenim ga čini i dječja Nova godina, odnosno koncert i darivanje najmlađih, kojom se rijetko koji grad osim Dubrovnika može pohvaliti.

Doček Nove godine u Dubrovniku počinje već 30. prosinca navečer kada nastupaju domaći rock bandovi Valetudo i DaRiva, a nastavlja se dječjom Novom godinom 31. prosinca u podne.

Organizatori ni ove godine nisu zaboravili na najmlađe, pa će i njima zapjevati Severina, a čekaju ih bogati pokloni koji će im sasvim sigurno uljepšati blagdane.

Na ispraćaju 2015. godine publiku će hitovima ‘zagrijati’ DJ Kameny, mnogima poznat kao bivši član grupe Colonia koji je s njima proveo dvadesetak godina. Uvertira u vrhunac večeri nastup je dubrovačke grupe Silente koja je, zahvaljujući svom jedinstvenom glazbenom stilu, u par godina postojanja uspjela privući desetke tisuće fanova i zaraditi si Porin za debitante godine.

PROGRAM

30. prosinca
20 sati – nastup bandova Valetudo i DaRiva

31. prosinca
10 sati – dubrovačka kolenda; nastup klape Ragusa,
limene glazbe i zbora Libertas
– čestitka gradonačelnika

12 sati – Dječja Nova godina uz nastup Severine
i podjelu poklona

21 sat – početak večernjeg programa uz DJ Kamenog

21.45 sati – nastup grupe Silente

23.15 sati – nastup Severine

2.00 sata – DJ Kameny

1. siječnja 2016.

12.00 sati – Novogodišnji koncert Dubrovačkog
simfonijskog orkestra

20.30 sati – Nastup klapa Šufit i Contra

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close