VijestiZdravlje

Pogledajte koja je najseksi osobina vašeg horoskopskog znaka

Svaki horoskopski znak ima neku svoju osobito privlačnu erotsku notu. Miss7 otkriva koliko je seksepilan tvoj zvjezdani znak.


Kad se sve zbroji i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce. Pročitajte što je „mala tajna“ svakog horoskopskog znaka.

Ovan: strast

Rođeni u znaku Ovna su samostalni i impulzivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj vrtlog te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspjeh

Bikovi su rođeni vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspjeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspješnosti i ambicioznosti jako visoko na ljestvici seksepila. Bikovi su majstori za brinuti se o nekome, znaju što je dobar ukus i cijene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole slušati jer su sjajni govornici i pripovjedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvjezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vrijeme privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Djevica: inteligencija

Tko želi intelektualne rasprave, treba izlaziti s Djevicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentirane na rješenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, Djevice će sve dati za ljubav i spadaju među najvjernije horoskopske znakove.

Pročitajte više na Miss7

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Miss7 | Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close