Film i TVDruštvene mreže

Pogledajte kako sada izgleda Magdalena iz “Života na vagi”!

Magdalena Štimac nastavila je naporno vježbati i nakon sudjelovanja u posljednjoj sezoni emisije “Život na Vagi”.


Mlada Gospićanka na društvenim mrežama se pohvalila transformacijom koju je doživjela u emisiji i nakon nje. Magdalena je na Instagramu objavila fotografiju svoje “najdeblje faze u životu” i fotografiju snimljenu ovog tjedna.

Ajmo se vratiti par godina unazad. Moja najdeblja faza u životu. 118 kilograma! Već sam tu bila svjesna da je vrijeme za promjene i skinem 23 kilograma. Uz pomoć prijateljice @marinac.antonija, ona i ja totalni amateri, nikakvi treneri, jako slabog znanja o treninzima, prehrani, ali svejedno uspješno izvedeno. I naravno, onda posustanem i vratim nekih 18 kilograma i tu kreću prijave za ‘Život ma vagi’. ‘Život na vagi’ koji mi je promijenio ne samo fizički izgled, nego i pogled na svijet. Danas izgledam ovako (slika desno) sa svojih 83 kilograma i osjećam se fantastično! Ali tu još nije kraj, nisam još došla do svog cilja, ali hoću! Uskoro!, napisala je Magdalena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ajmo se vratit par godina unazad.. Moja najdeblja faza u zivotu. 118 kilograma! Vec sam tu bila svjesna da je vrijeme za promjene i skinem 23 kilograma. Uz pomoc prijateljice @marinac.antonija ona i ja totalni amateri, nikakvi treneri, jako slabog znanja o treninzima, prehrani, ali svejedno uspjesno izvedeno. I naravno, onda posustanem i vratim nekih 18 kilograma i tu krecu prijave za život ma vagi. Život na vagi koji mi je promjenio ne samo fizicki izgled, nego i pogled na svijet. Danas izgledam ovako (slika desno) sa svojih 83 kilograma i osjecam se fantasticno! Ali tu jos nije kraj, nisam jos dosla do svog cilja, ali hocu! Uskoro!

Objavu dijeli MagdalenaŠ (@megistimac)Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram Magdalena Štimac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close