Turizam

Pogledajte kako izgleda najluksuzniji hotel na svijetu

Kineski milijarder Stephen Hung napokon je javnosti predstavio The 13, hotel koji je u medijima već opjevan kao najluksuznije zdanje takve vrste na svijetu.


Hung je na hotel koji se nalazi u Makauu uložio milijardu i četiri stotine milijuna američkih dolara, pa ako tome dodamo da će hotel imati tek 200 soba, jednostavna matematika govori da je u svaku od njih utučeno oko 7 milijuna!

Vrata hotela The 13 će za goste biti otvorena ovog ljeta, a neslužbene procjene govore da će noćenje u bilo kojoj od soba stajati gotovo stotinu tisuća dolara!

Zašto će tome biti tako između ostalog će vam pojasniti podatak da je Stephen Hung, koji se obogatio na investicijskom bankarstvu i na nekretninama, za svoje goste nabavio flotu od 30 Rolls-Royce Phantoma.

Hung je samo za njih izdvojio 20 milijuna dolara, a gosti će uz luksuzna vozila, naravno, na raspolaganju imati i šofere da ih razvoze kamo im to srce bude htjelo.

Zgodno je dodati i da će svaka od soba imati svoje privatno dizalo, kao i poslugu koja će od 0 – 24 brinuti da ekskluzivnoj klijenteli ne manjka niti ptičjeg mlijeka.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/najluksuzniji-hotel-na-svijetu---428939.html | Foto: YouTube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close