VijestiScena

Pogledajte glazbeni spot grupe iZLET za pjesmu “Čast”

Zagrebački dvojac iZLET pjesmom “Čast” nastavljaju promovirati svoj drugi album “Katarza”, koji su javnosti predstavili u srpnju 2019. godine.


Braća Kumerle ovaj spot su snimili u Mostaru. Kako su došli do Mostara?

iZLETofci su morali proći pravu avanturu na putu do ostvarenja nove glazbene poslastice. Naime, ljeta 2018. su nastupili na Ratu bendova u sklopu festivala South Point Rock’n’Ride 2018 Konavle i osvojili vrijednu nagradu. Nagrada je bila itekako korisna za mlade glazbenike Petra (bubanj i vokal) i Tonija (gitara i vokal), a uključivala je nastup kao predgrupa bendovima Atomsko sklonište, Opća opasnost i Brkovi te tri dana besplatnog snimanja u studiju Pavarotti u srcu Mostara.

Dio spota snimljen je u samom studiju Pavarotti, dok je ostatak scena snimljen u staroj jezgri Mostar grada.

Svoju su pustolovinu braća Kumerle snimili i pretočili u kratak VLOG izvještaj za sve znatiželjne fanove.

Umjesto angažiranja mnogobrojnih glazbenika, sve izvođačke radove na albumu Katarza izveli su isključivo braća Kumerle te su obojica tako snimili i bubanj i bas i gitare i klavijature i ostale zvukove. Producentski “guru” i mentor na ovom projektu bio je Luka Tralić – SHOT.

Cijeli album Katarza možete poslušati ovdje.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close