Scena

Pogledajte Gibonnijev spot za pjesmu “Onako, od oka”

Ima onih pjesama za koje već na prvo slušanje znate da će se nekako trajno utkati u vaš život. Takva je nova Gibonnijeva pjesma, ‘Onako, od oka’ koja je već u prvim danima osvojila slušatelje domaćih i regionalnih radiostanica.


Cijelu priču ove predivne pjesme zaokružio je videospot u režiji Marcelle Zanki, dugogodišnje Gibonnijeve suradnice koje je kometirala: „Uvijek mi je davao slobodu u kreativnosti pa tako i na ovom spotu. Kada sam čula pjesmu, kao i sve njegove pjesme dosada, podsjetila me na niz osobnih iskustava, što i čini Gibonnija posebnim umjetnikom jer se u većini njegovih pjesama svi pronalaze na ovaj ili onaj način.“

Snimanje je proteklo u veselom tonu, iako je bilo jako naporno i hladno, u mračnoj šumi, no cijela ekipa surađivala je na najvišem nivou i međusobno si olakšavala svaki korak. Glumci u spotu su Doris Pinčić Rogoznica, Slavko Sobin i Andrea Mladinić.

„Ovaj videospot prikazuje sličicu iz života, kada partnerica počinje odustajati i sumnjati u partnerovu ljubav…ma što je danas jadno muško u životu moderne žene? Moja je želja bila da glavna glumica poljubi glumca, da ipak pokažemo da ljubav na kraju pobjeđuje“, u šaljivom tonu komentirao je Gibonni.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: jutarnji.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close