Film i TVVijestiScena

Pogledajte program za 3. Noć hrvatskog filma i novih medija

I ove godine po 3. put za redom očekuje nas Noć hrvatskog filma i novih medija diljem Hrvatske. Ova manifestacija koja besplatno otvara vrata svim posjetiteljima, ove godine se održava u petak 7. listopada 2016. godine, i to u Zagrebu, Sisku, Pakracu, Sinju, Vodicama i Hrvatskoj Kostajnici, ali i na kino platnima Subotice, Stuttgarta, Mainza, Sremske Mitrovice, dalekog Aucklanda u Novom Zelandu te brojnim drugim mjestima.


Vrata posjetiteljima se otvaraju u 18h, a program će trajati do par sati iza ponoći. Ljubitelji filma, a i svi ostali zainteresirani imat će priliku gledati kvalitetne domaće filmove koji su na neki način obilježili domaće stvaralaštvo, a na repertoaru se nalazi za svakoga po nešto.

Pogledajte program.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Press

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close