VijestiSport

Pogled u plavo dolazi u Zaton

Poznati hrvatski ronilačko edukativan projekt Pogled u plavo koji je svojim dosadašnjim gostovanjima diljem i izvan Republike Hrvatske mnogima približio čari i ljepote  ronjenja ove godine gostuje u mjestu Zaton, 13. i 14. kolovoza 2018. na plaži Jaz.


Turistička zajednica mjesta Zaton u suradnji s Agencijom Promocija ronjenja omogućiti će svim građanima i posjetiteljima mjesta Zaton da se okušaju u ronjenju pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručni nadzor instruktora ronjenja.

Montažni 10 metarski bazen projekta biti će montiran na plaži JAZ gdje će svi posjetitelji imati priliku potpuno besplatno zaroniti u bazen, upoznati se sa ronilačkom opremom te dobiti osnovne informacije o ronjenju i ronilačkoj ponudi.

Nakon kraće poduke o ronjenju i u pratnji instruktora ronjenja posjetitelji će imati priliku zaronom u bazen razgledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića, a koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena i prikazuje ljepote hrvatskog podmorja te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Besplatna probna ronjenja bit će omogućena za sve posjetitelje dva dana, 13. kolovoza  2018. god. u periodu od 10:00h do 24:00h i 14. kolovoza 2018. god. u periodu od 10:00 do 18:00h na plaži Jaz.

Za sigurnost svih ronioca početnika brinut će se instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba te instruktori ronjenja ronilačkog kluba Scuba Adriatic koji će prezentirati svoj rad, usluge i aktivnosti te ronilačku ponudu mjesta Zaton.

U večernjim satima 13. kolovoza 2018. posjetitelje ove ronilačke manifestacije očekuje noćno ronjenje uz rasvjetu i glazbu te spektakularan laser show s početkom u 21:00h, 22:00h i 23:00h gdje će posjetitelji moći uživati u nevjerojatnoj scenografiji igre svjetala.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close