Ličko-senjska županijaSportPolitika

POGLED U PLAVO dolazi u Gospić!

Projekt Pogled u plavo koji ima za cilj promovirati Hrvatsku kroz ronjenje, ljepote hrvatskog podmorja i ponude u ronjenju, a jedini je hrvatski ronilački projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju, edukaciju, ekologiju i podvodnu izložbu, ovaj vikend dolazi u Grad Gospić.


U organizaciji Grada Gospića,Turističke zajednice grada Gospića i Agencije Promocija ronjenja, Pogled u plavo nastupit će na Trgu Stjepana Radića u Gospiću 9. i 10. lipnja 2018. godine.

Svi posjetitelji imati će jedinstvenu priliku upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja 9. lipnja u periodu od 10:00h do 24:00h, dok se besplatna probna ronjenja nastavljaju i 10. lipnja od 10:00h do 18:00h.

 Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar, instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama (koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba) bit će na raspolaganju svim građanima i građankama Gospića koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom te uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti im prvi zaron dok će HGSS Stanica Gospić prezentirati svoj rad, usluge i aktivnosti.

Kroz projekt Pogled u plavo Grad Gospić i Turistička zajednica grada Gospića omogućit će svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije da besplatno zarone pod punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja i na unutarnjim stranicama bazena pogledaju podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Mogućnost ronjenja imaju svi od starosti 5 godina pa nadalje. Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

 Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo te stranicama medijskih pokrovitelja projekta: Narodnog radija, SCUBAlife magazina, ronilačkog web portala Gorgonija te web portala Morski.hr.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pogled u plavo Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close