KarijeraIzdvojeno

Poduzetništvo je IN – proljetni ciklus predavanja i radionica o poduzetništvu

Hrvatska gospodarska komora ŽK Otočac organizira proljetni ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju poduzetništvu, u partnerstvu s Međunarodnom mrežom poslovnih žena.


Proljetna edukacija održati će se online u utorak i srijedu 26. i 27. travnja, s početkom u 10 sati putem platforme Microsoft Teams.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima, kao i onima koji tek ulaze u svijet poduzetništva. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću. Biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na našim edukacijama saznajte kako biti uspješan, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći. Ova radionica dio je programa podrške “Poduzetništvo je IN” koji uključuje prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicima, izgradnju i jačanje kapaciteta zaposlenika kroz program obuke, pomaganje poduzetnicima u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

Teme koje će se obraditi na radionici:

26.04.2022.        

  • Rješavanje konflikta s teškim klijentima i zaposlenicima (Ivana Radić)
  • Kako pokrenuti online prodaju (Ivana Fakin)

27.04.2022.        

  • Prodajna komunikacija – kako prodati svoj proizvod – Ispričaj mi svoju priču! (Ivana Radić)
  • Digitalna rješenja za unapređenje i promociju poslovanja (Ivana Fakin)

Cijena za sudjelovanje na radionici iznosi 300 kuna po polazniku.

Prijava sudjelovanja je obavezna putem prijavnog obrasca na poveznici PRIJAVA, najkasnije do ponedjeljka, 24. travnja, do 10 sati. Prijavljujete li više osoba iz tvrtke, za svaku osobu je potrebno popuniti obrazac prijave.

Prijavu smatramo konačnom po primitku dokaza o izvršenoj uplati kotizacije, za koju ćete dobiti predračun putem e-pošte. Podatke za povezivanje na radionicu dobit ćete dan prije održavanja edukacije.

Predavači su Ivana Radić, Predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o. i Ivana Fakin, vlasnica Essenta kreativne agencije za web i marketing i osnivačica projekta Digital Picnic Zagreb, obje dugogodišnje poduzetnice i članice Međunarodne mreže poslovnih žena.

Hrvatska gospodarska komora svim će sudionicima radionice poslati elektroničku potvrdu o sudjelovanju.

Molimo vas da nam javite ako odustanete od sudjelovanja na radionici nakon što ste se već prijavili, kako bismo oslobodili prostor za one koji žele sudjelovati, a ne uspiju se prijaviti.

 

 

 

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close