KarijeraIzdvojeno

Poduzetništvo je IN – predavanja i radionice o poduzetništvu za žene

NAJAVA PROLJETNOG CIKLUSA

Hrvatska gospodarska komora ŽK Otočac organizira proljetni ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju poduzetništvu žena u Ličko-senjskoj županiji, u partnerstvu s Međunarodnom mrežom poslovnih žena.


Program za podršku poduzetnicama „Poduzetništvo je IN“ uključuje višestruki pristup kroz prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicama, izgradnju i jačanje kapaciteta poduzetnica kroz programe obuke, pomaganje poduzetnicama u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

Iako se žene sve češće uključuju u poduzetničke aktivnosti, ukupan broj poduzetnica još je uvijek na niskoj razini. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću, osim toga biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na edukacijama saznajte kako biti uspješna, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći.

Edukacija će se održati 25. i 30. ožujka u velikoj dvorani HGK Županijske komore Otočac, Kralja Zvonimira 16 (1. kat) s početkom u 10 sati, u skladu s epidemiološkim mjerama.

Sadržaj proljetnog ciklusa Poduzetništvo je IN:

  • ožujka 2021.

09:30-10:00 – registracija sudionica

10:00-11:35 –    Kako aktivirati svoj potencijal – kroz Points of you metodu (Ivana Radić)

11:35-11:45 – pauza

11:45:-13:20 – Primjena mentalnih mapa u poslu  1.dio (Vesna Odobaša)

13:20-13:30 – Pitanja

  • ožujka 2021.

9:30-10:00 – registracija sudionica

10:00 – 11:35 – Prodajna i poslovna komunikacija putem interneta (Ivana Radić)

11:35-11:45 – pauza

11:45:-13:20 – Primjena mentalnih mapa u poslu  2.dio (Vesna Odobaša)

13:20 – 14:00 – Podjela diploma

Predavačice Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o. i Vesna Odobaša, specijalist digitalnog marketinga, certificirana trenerica Mentalnih mapa i vlasnica digitalnog studija Scarabei, u poduzetništvu su već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen na 20 polaznica, stoga je potrebna prethodna prijava putem online obrasca kojem možete pristupiti OVDJE. Prijave će biti otvorene do popunjenja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 24. ožujka.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close