NovacIzdvojeno

Poduzetnik iz Ličko-senjske: “Hrvatske vode, leglo korupcije, skinule su nam 180.000 kuna”

Vlasnik hotela, vinarije i restorana Boškinac Boris Šuljić na svom je Facebook profilu poprilično bijesno dočarao situaciju u kojoj se našao.


Njegov post prenosimo u cijelosti:

Ishodovali smo građevinsku dozvolu za proširenje hotela i vinarije Boškinac. Koštalo nas je to nekih logičnih troškova koji uz to idu, to spada razumljivo u poslovni rizik. Samo što Hrvatske vode sad imaju s tim?

Na mjestu gdje nema ni vode ni odvodnje, gdje oborinske vode stvaraju kratere koje sami saniramo već skoro 20 godina gdje ne postoje nikakve ni hrvatske ni bugarske vode, mi smo odlučili proširiti poslovne kapacitete. Međutim s obzirom na ovu situaciju i neizvjesnosti oko turizma generalno, odlučili smo pričekati još neko vrijeme s daljnjim aktivnostima.

Dakle građevinska dozvola je u mirovanju i imamo još cca dvije godine da ju konzumiramo. Možda na kraju i nećemo. Međutim Hrvatske vode, još jedna hrvatska fantomska praona novca, leglo političkog klijentelizma i korupcije, jutros su nam s računa skinule 180 000 kuna zaduženja po toj građevinskoj dozvoli, za koju mi još nismo sigurni da li ćemo je i konzumirati. Oni su se naplatili jer postoje zakoni koji im to omogućavaju. Što su nam konkretno naplatili? *ebale vas hrvatske vode, šume, ceste, potoci i jaruge, da vas *ebale!”, napisao je.

Podsjećamo restoranu Boškinac u veljači ove godine dodijeljena je jedna prestižna Michelinova zvjezdica.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close