LifestyleTurizam

PODRŠKA LJEPŠOJ BUDUĆNOSTI LIČKE REGIJE: Grabovača i LAG Lika potpisale Sporazum o suradnji

Grabovača i LAG potpisali sporazum


Dvije izuzetno aktivne organizacije u Ličko-senjskoj županiji, Pećinski park Grabovača i Lička akcijska grupa LIKA, jučer su na konferenciji Integra2020 potpisale Sporazum o suradnji. Sporazum je rezultat zajedničkih težnji organizacija koje su aktivne na županijskoj razini po pitanju društvenog i gospodarskog razvoja.

Tako su Grabovača i LAG Lika dogovorile zajedničku uspostavu integralnog lokalnog razvoja i sinergijskog pristupa, kombiniranjem prednosti i perspektiva različitih razvojnih dionika.  U tu domenu ulazi i pomoć fizičkim i pravnim osobama na lokalnoj razini kako bi postali nositelji razvoja ličke regije u budućnosti.

Ovo je još jedan mali korak ka ljepšoj budućnosti ličke regije. Dok Grabovača s jedne strane razvija lokalnu i turističku infrastrukturu, LAG Lika se bavi podrškom manjim poslovnim subjektima i edukacijom istih kako bi bili spremniji plasirati svoje proizvode na tržište. Slijedom toga ova suradnja ima težinu, s obzirom da se radi u umrežavanju i zajedničkom radu na ljepšoj budućnosti naše regije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close