PolitikaIzdvojeno

Podignuta optužnica protiv načelnika općine Perušić

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je podiglo optužnicu protiv Ivice Turića(61), načelnika općine Perušić, kojega tereta da je počinio kazneno djelo povrede djetetovih prava te prijetnje.


Okrivljenika se optužnicom tereti da je 9. kolovoza 2020. na području općine Perušić, s ciljem da uplaši 8-godišnje i 12-godišnje dijete, uputio im riječi prijetnje i razne psovke, a potom iz pištolja ispalio tri hica u zrak, što je kod djece izazvalo osjećaj straha. Tereti ga se i da je u cilju da uplaši njihovu majku, odnosno baku kroz otvoreni prozor automobila prema njoj usmjerio cijev pištolja i zaprijetio joj smrću, što je kod nje izazvalo osjećaj straha navodi se u priopćenju tužiteljstva, javlja KAportal.

Optužnicom je predloženo da sud produlji naložene mjere opreza zabrane približavanja žrtvama.

Perušićki načelnik je, tvrdi se u istrazi, hicima u zrak iz pištolja zaprijetio romskoj djeci čije su koze ušle na njegovu njivu, a potom i majci te baki te djece. On poriče čitav događaj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot Loki TV

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close