Scena

Počinju dvoboji u “The Voiceu”

Sljedeće subote u popularnom showu počinju prvi dvoboji kandidata.


Nakon subotnje pete emisije audicija showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” (koja je ujedno bila i najgledanija dosad, javljaju s HRT-a) slijedi prva emisija dvoboja.

Mentori Jacques, Indira, Tony i Dečak popunili su svoje timove i pripremili natjecatelje za dvoboje, a u tome su im pomagali savjetnici. U iduće četiri emisije dvoboja morat će donijeti teške odluke – s kojih šestero kandidata nastaviti natjecanje, a s kojima se rastati. Rastanak će, osim mentorima, teško pasti i samim kandidatima jer su se međusobno povezali i sprijateljili.

Tijekom dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Duel se odvija u pravom ograđenom ringu, poput boksačkog, u kojem kandidati snage odmjeravaju pjevanjem. Odmah nakon izvedbe dueta mentor mora izabrati koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja, odnosno u nastupe uživo.

Koga su spojili u duete i tko nastavlja natjecanje saznat ćemo ove subote.


 

Foto: HRT
Tekst: Index

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close