VijestiLifestyle

Počinje “OTOČKI VAL” u Otočcu

Manifestacija OTOČKI VAL 2014., na kojoj sudjeluje šest natjecatelja i jedna ritmička skupina, započinje u subotu, 8. studenoga, s početkom u 20:00 sati. Lokacija je Gacko pučko otvoreno učilište Otočac.

Natjecatelji će se publici predstaviti tijekom dvije večeri. Prve večeri, 8. studenoga, predstavit će se jednom pjesmom, a druge finalne večeri predstavit će se dvjema pjesmama. Novost ovogodišnjeg Otočkog vala je to što su svi natjecatelji automatizmom sudionici finalne večeri.

Stručno povjerenstvo ocijenit će najuspješnije i proglasiti pobjednike, a i ove će godine biti dodijeljena nagrada publike. Osim natjecatelja, na Otočkom valu sudjelovat će i pobjednici prve i druge sezone Otočkog vala te drugi izvođači. Ulaznice za prvu večer Otočkog vala bit će moguće kupiti u pretprodaji, po cijeni od 10 kn, i to od ponedjeljka, 3. studenoga, svakim radnim danom od 8 do 15 sati u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac.

Posjetite treću sezonu manifestacije za djecu i mlade!

otočki val

Tekst: Verica Dasović (Otočki val)

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close