KarijeraTurizamIzdvojeno

Počinje obnova ili gradnja novog motela Vratnik!

SPEKTAKULARNA LOKACIJA IZNAD SENJA

Pred kraj 2021. ili početkom 2022. počet će rekonstrukcija ili gradnja novog motela Vratnik, doznaje tunera.info u firmi Ergasia koja je na elektroničkoj javnoj dražbi za 1,6 milijuna kuna kupila motel na spektakularnoj lokaciji iznad Senja.


Prošli mjesec motel je upisan u vlasništvo firme koja iza sebe ima iskustva s ulaganjima u turistički sektor, poljoprivredu i nekretnine.

Firma koja djeluje u sklopu engleske grupacije Oportunitas već je krenula s predpripremama za investicijsku studiju. Angažirana je renomirana konzultantska kuća čiji je zadatak da osmisli budući motel Vratnik u svakom pogledu. Od arhitektonskog rješenja do kapaciteta.

Već sada je sigurno da će novi motel Vratnik oslanjati svoje poslovanje na ponudi rekreativnog turizma, na šetnji, bicikliranju i planinarenju. Investitori ne kriju optimizam, svjesni da se nakon pandemije turisti sve više okreću prirodi, a lokacija na Vratniku, na 700 metara nadmorske visine, je kao stvorena za ljubitelje prirode.

Više na tunera.info.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close