KarijeraTurizamIzdvojeno

Počinje obnova ili gradnja novog motela Vratnik!

SPEKTAKULARNA LOKACIJA IZNAD SENJA

Pred kraj 2021. ili početkom 2022. počet će rekonstrukcija ili gradnja novog motela Vratnik, doznaje tunera.info u firmi Ergasia koja je na elektroničkoj javnoj dražbi za 1,6 milijuna kuna kupila motel na spektakularnoj lokaciji iznad Senja.


Prošli mjesec motel je upisan u vlasništvo firme koja iza sebe ima iskustva s ulaganjima u turistički sektor, poljoprivredu i nekretnine.

Firma koja djeluje u sklopu engleske grupacije Oportunitas već je krenula s predpripremama za investicijsku studiju. Angažirana je renomirana konzultantska kuća čiji je zadatak da osmisli budući motel Vratnik u svakom pogledu. Od arhitektonskog rješenja do kapaciteta.

Već sada je sigurno da će novi motel Vratnik oslanjati svoje poslovanje na ponudi rekreativnog turizma, na šetnji, bicikliranju i planinarenju. Investitori ne kriju optimizam, svjesni da se nakon pandemije turisti sve više okreću prirodi, a lokacija na Vratniku, na 700 metara nadmorske visine, je kao stvorena za ljubitelje prirode.

Više na tunera.info.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close