Lifestyle

Počinje nova školska godina

Nova školska godina počinje u ponedjeljak za nešto manje od pola milijuna učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola, od kojih 40 tisuća prvašića, piše 24sata


Osnovaca će u školskoj godini 2017./2018. biti više od 323 tisuće, dok će srednje škole pohađati oko 160 tisuća učenika.

Prema privremenim podacima Ministarstva znanosti i obrazovanja iz kolovoza, u prvi razred osnovne škole upisano je 40.115 djece, no kako napominju iz Ministarstva, prvašića će biti još nešto više jer se dio djece upisuje kasnije, a točni podaci o broju učenika znat će se nakon 30. rujna do kada su škole dužne upisati podatke u e-Maticu.

Školska godina trajat će do 15. lipnja, osim za maturante, koji nastavu imaju do 22. svibnja. Prvo polugodište traje do 22. prosinca 2017. godine, a drugo polugodište počinje 15. siječnja.

Više na 24sata

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close