Scena

Počinje 57. Međunarodni dječji festival

Sve je spremno da Šibenik po 57. put postane središte dječje zabave kojoj svi dječji snovi i maštanja konačno postaju stvarnost. Šibenik postaje mjesto gdje su vrisak, urlanje, skakanje, pjevanje, plesanje, trčanje, puzanje pa i mrlje od boja dobrodošle. Čitav grad će od 17. Lipnja do 1. Srpnja postati pozornica.


Ponovno će se tih 15-tak dana gradom susretati glumci, ulični zabavljači, scenografi, redatelji, pjevači i brojni drugi izvođači koji će djeci pokazati zašto je sjajno biti dijete. Festival kao i uvijek započinje na otvorenoj pozorni između katedrale i gradske vijećnice. Djeca će ovih dana moći čitavim Šibenikom uživati u brojnim predstavama, lutkarskim igrokazima, glazbeno – scenskim nastupima, likovnim radionicama i nizom drugih samo za djecu pripremljenih ludorija.

Ako se i vi ponovno želite osjećati kao dijete MDF je pravo mjesto za to.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close