Scena

Počinje 19. Cest is d’Best

Jedan od najboljih europskih uličnih festivala, zagrebački Cest is d’Best u svom će 19. izdanju, od 3. do 10. lipnja, ponovo publici pružiti pregršt zabave kakvu nisu očekivali! Zato dođite i dobro se zabavite, jer ovo je najotkačeniji festival u gradu.


Na stotine izvođača sa svih strana svijeta i ove godine će uveseljavati Zagrepčane i brojne turiste u srcu grada, jer 3. lipnja započinje Cest is d’Best. Na tom najrazigranijem zagrebačkom uličnom festivalu svojim će zabavnim i otkačenim izvedbama umjetnici raznog kulturnog izričaja ponovo stvoriti cirkusku atmosferu u gradu. Bit će tu raznih glumaca, performera, žonglera i doslovno svakakvih umjetnika, koji će za izvedbu svojih izvođačkih točaka pomagače pronaći u publici i sve dobro zabaviti. Zato ne propustite biti sudionikom ove najrazigranije zagrebačke manifestacije, u kojoj ćete se dobro zabaviti, pa i nasmijati do suza, jer polet, veselje i smijeh su osnovne karakteristike toga festivalskog događanja u Zagrebu. Njega prate i brojna sada već tradicionalna duhovita natjecanja, poput utrke beba, zatim utrke konobara, velike utrke čistača s trokolicama, škole znakovnog jezika, lutajućeg klavira, najsporije vožnje biciklom te čitav niz duhovitih i angažiranih instalacija talentiranih mladih umjetnika. Ove godine u park na Zrinjevcu 7. lipnja dolazi Elvis Presley koji će u društvu Marilyn Monroe tamo vjenčavati parove, a posjetitelje očekuje još puno drugih novina.

Međunarodni ulični festival Cest is d’Best ove se godine održava 19. put, a organiziraju ga najpoznatiji zagrebački ulični svirači – Kraljevi ulice. Festival će trajati do 10. lipnja, svi ste pozvani pa dođite i zabavite se na najotkačenijem festivalu u gradu.


 

Tekst: TZGZ

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close