Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Početna konferencija projekta “Za grad sa smiješkom”

Početna konferencija projekta „Za grad sa smiješkom“,održat će se u petak  28. rujna u gradskoj vijećnici Grada Gospića s početkom u 11.00 sati.


Nositelj ovog projekta je Grad Gospić, a provodi  se od 18. svibnja 2018. godine do 18. siječnja 2020. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 532.352,48 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u iznosu 452.499,60 kuna.

Provedba obuhvaća jedanaest aktivnosti iz Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom. Projekt će se provoditi na području grada Gospića na kojem će se informirati građani o održivom gospodarenju otpadom. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanoj stopi odvojenog prikupljanja otpada i smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagališta.

Specifični cilj projekta je informiranje i educiranje građana s posebnim naglaskom na 4 teme: sprječavanje nastanka otpada, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućno kompostiranje i ponovna uporaba predmeta.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close