VijestiScena

Početkom rujna u Otočcu se održava 12. likovna kolonija “Likom Gacke”

U suradnji s Udrugom željezničara slikara Plavo svjetlo iz Zagreba te uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske Gacko pučko otvoreno učilište Otočac u periodu od 7. do 9. rujna 2018. godine organizira 12. Likovnu koloniju LIKOM GACKE.


Dvanaesta kolonija okupit će akademske i amaterske likovne umjetnike iz Hrvatske i Slovenije, uključujući i autore iz Otočca te članove Plavog svjetla.

Likovna kolonija proširena je dodatnim sadržajima, a među njima su i edukativne likovne radionice od kojih će prva biti održana 7. rujna i namijenjena djeci predškolske dobi. Radovi nastali na 12. Likovnoj koloniji LIKOM GACKE bit će predstavljeni na izložbi u nedjelju, 9. rujna u 19 sati u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac. Izložba će biti otvorena do 12. listopada.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close