LifestyleIzdvojeno

Početak tjedna donosi pljuskove i grmljavinu! Temperatura će opet rasti, ponegdje i do 30-ak stupnjeva

Danas nešto češći pljuskovi, osobito uz obalu i u gorju, zatim će pljuskova do četvrtka biti uglavnom u gorskim predjelima, a drugdje većinom sunčano i ponovno vrlo toplo.


U početku promjenjivo s povremenom kišom ili pljuskovima, u unutrašnjosti zatim djelomice sunčano, ali je i dalje uz jači razvoj oblaka moguć još poneki pljusak. U gorju i Dalmaciji će i poslijepodne česte biti lokalne nestabilnosti, moguće su i izražene nevere.

Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na moru jugozapadnjak i jugo, a na sjevernom dijelu i bura. Najviša temperatura uglavnom od 23 do 27 stupnjeva, jedino u gorju nešto niža.

U kopnenim predjelima utorak i srijedu djelomice sunčano, a ponekog pljuska će biti uglavnom u gorju. Od četvrtka ponovno nestabilnije uz nešto češću kišu ili pljuskove.

Puhat će većinom slab, povremeno i umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a temperatura u početku u porastu, ali zatim u drugom dijelu tjedna uz lokalne nestabilnosti ponovno manje toplo.

Na Jadranu veći dio tjedna pretežno sunčano, jedino je sjevernije uz jači razvoj oblaka moguć poneki pljusak. Ujutro će puhati slaba od umjerena bura, a zatim maestral.

Idućih dana će temperatura rasti pa će biti vrlo toplo, ponegdje i vruće uz 30-ak stupnjeva.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close