Grad Zagreb

Počela ZGodionica – festival na Ribnjaku za veliku i malu djecu!

Najveći dječji festival ZGodionica otvorio je danas u Parku Ribnjak gradonačelnik Milan Bandić.
 
Punih 17 dana, odnosno od 23. kolovoza do 8. rujna od 10,00 do 21,00 sat djeca će imati priliku učiti te otkrivati svoje vještine kroz mnogobrojne radionice, sportske aktivnosti, likovne radionice, sadnju biljaka, čitanje priča za laku noć, a očekuje ih i dječji disco, škola grafita, razne predstave, adrenalinski park i mnoga druga iznenađenja. Festival je namijenjen djeci od 1. do 14. godine, a ulaz je besplatan.
 
Gradonačelnik se posebno zahvalio organizatorima napomenuvši kako se radi o idealnom terminu održavanja, poslije godišnjih odmora, a prije polaska u školu.

Ovdje imamo edukaciju, interakciju, druženje, recikliranje, ekologiju…. ono što svako dijete treba znati. Sve što je vezano uz djecu, a organizirano je na ovako lijep način Grad će uvijek podupirati, rekao je Bandić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Zagreb

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close