ObrazovanjeLifestyleIzdvojeno

Počela je razmjena mladih „I Care!“ u Velikom Žitniku

Od 6.6. do 12.6.2021. organizacija Outward Bound Croatia (OBC) organizira Erasmus+ razmjenu mladih u trajanju od sedam dana.


Razmjena uključuje polaznike iz Hrvatske, Portugala, Slovačke, Italije i Latvije u dobi od 17 do 24 godine.

Nakon više od godinu dana pandemije, neizvjesnosti i socijalne izolacije, razmjena mladih iz 5 europskih zemalja prilika je za ponovno druženje s vršnjacima, upoznavanje drugih kultura i učenje o sebi.

Tema projekta je fizičko i mentalno zdravlje mladih i kako ispravno brinuti o njemu u svakodnevnom životu. Razmjena je dio Erasmus+ projekta, a troškovi sudjelovanja u potpunosti su pokriveni iz projektnog budžeta.

Outward Bound Croatia je neprofitna organizacija koja se bavi neformalnim obrazovanjem i doživljajnom pedagogijom.  Razmjena se održava u edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku, gdje udruga posljednjih nekoliko godina provodi brojne aktivnosti iskustvenog učenja u prirodi za mlade iz Hrvatske i inozemstva.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close