LokalnaPolitika

Počela je politička kampanja u Lici, dvije stranke povlače prve konkretne poteze

JEDNI OTVARAJU URED, DRUGI POKREĆU STRANKU

Bliže se nikad zanimljiviji lokalni izbori u Ličko-senjskoj županiji, a dvije stranke povukle su prve konkretne poteze


Domovinski pokret Miroslava Škore u Gospiću otvara svoje prostorije, objavili su to danas na Facebook stranici stranke u Ličko-senjskoj županiji. Druženje će se održavati dva puta tjedno, a prva aktivnost je preuzimanje članskih iskaznica. Mirjana Vrkljan-Radošević glavno je političko lice ove liste koja će nekima svakako pomrsiti račune u Ličko-senjskoj politici.

Nova stranka LIPO napokon se osniva, nakon višemjesečnih najava došao je taj trenutak. U subotu će objaviti koja lica idu u nove izbore, a pripremaju i neka iznenađenja. Ante Dabo je najavio kako će ta lista “zakoračit u jednu novu, drugačiju političku stvarnost.” Očekuje se da će se na listi naći sadašnji župan i gradonačelnik Otočca.

Drugi politički akteri još nisu najavili niti objavili kandidature, a zanimljivo će svakako biti u Općini Plitvička jezera gdje HDZ priprema novi pohod na mjesto načelnika, u Gospiću gdje se još ne zna tko će biti kandidati za gradonačelnika.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close