ZdravljeIzdvojeno

Počela humanitarna akcija veterana Vukova “Zajedno u ratu, zajedno u miru za OB Gospić”

Počela je humanitarna akcija Udruge ratnih veterana 9. Gardijske brigade legendarnih ličkih Vukova kojom žele pomoći OB Gospić u kupnji respiratora i monitora za praćenje vitalnih funkcija potrebnih za borbu protiv virusa COVID-19.


Pokažimo da imamo veliko srce i ujedinimo se kao i u Domovinskom ratu i pomozimo OB Gospić.

“Pozivamo sve građane naše ponosne Ličko-Senjske Županije, poduzetnike,obrtnike, udruge, jedinice lokalne samouprave,javna poduzeća i ustanove, a posebno pozivamo političke stranke, nezavisne liste, liste mladih čiji je osnovni cilj služenje građanima da sukladno svojim mogućnostima uplate sredstva za ovu plemenitu akciju. Također pozivamo i sve naše iseljene Ličane diljem Domovine i svijeta da se odazovu ovoj humanoj akciji.
Pošto se radi o vrlo skupim uređajima čija cijena prelazi 200.000 kn svaka uplata je važna i dragocjena”, poručuju Vukovi.

Akcija prikupljanja sredstava traje od danas do 15.4.2020.g.

Sredstva možete uplatiti na posebni račun otvoren za humanitarnu akciju:

Primatelj: URV 9. GBR VUKOVI – ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU ZA OB GOSPIĆ
IBAN: HR2523400091511066943 PBZ banka
Svrha uplate: Za humanitarnu akciju „ZAJEDNO U RATU,ZAJEDNO U MIRU ZA OB GOSPIĆ“
Za uplate iz inozemstva BIC (SWIFT) code: PBZGHR2X

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close