VijestiSport

Pobjednici se bore bez obzira na “teren”

Kada imaš pobjednički mentalitet onda se boriš na svim poljima. Bilo poprište borbe olimpijski stadion ili svakodnevni život. Naši lovorikama okićeni Olimpijci imaju razvijenu “debelu kožu” i unatoč vrhunskim rezultatima ne čekaju pomoć, već čine sve kako bi osigurali uvjete za daljnji rast i napredak.


Točno mjesec dana nakon završetka Igara u Riju Sara Kolak je još podstanarka, Josip Glasnović čeka zaposlenje, a Šime Fantela i Igor Marenić još nisu ni vidjeli obećane stanove. Zapravo, ne znaju niti gdje su.

– Iz HOO-a kažu da rade na tome da brzo dobijem posao. Prihvatit ću bilo što, radio bih i u Čistoći i kao šumar. Vani je to regulirano, postoje sportske grupe u vojsci, policiji, šumarstvu… – kaže Glasnović, koji zbog zbog umjetne leće u oku ne može biti primljen u vojsku jer nije odslužio vojni rok.

– Htio sam vojni rok odraditi prošle godine, no rekli su mi da sam prestar. Granica je, mislim, 27 ili 28 godina, a ja sam prošle godine imao 32 – kaže Glasnović.

Damir Martin, srebrni veslač, sam je uzeo stvari u svoje ruke.

– Nitko se neće boriti za tebe. Imam dvije srebrne medalje, a sam kucam na vrata sponzora i zovem ih – kaže veslačko čudo iz Vukovara.

Pohvale našim pobjednicima koji ne prestaju inspirirati ni nakon što su se spustili zastori najveće sportske predstave na svijetu. Pravi ste primjer.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata | Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close