VijestiSport

Ovo su pobjednici druge Zimske rukometne lige u Gospiću

Završeno je drugo izdanje Zimske rukometne lige koja se po svim segmentima može ocijeniti kao veoma uspješna.


Ukupno se natjecalo 19 ekipa (9 seniorskih i 10 u mlađim uzrastima). Veliki plus za cjelokupni turnir i njegovu budućnost bio je dolazak ekipe premijerligaša iz Zameta, kao i brojnih veoma kvalitetnih rukometaša i prijatelja iz Rijeke, Senja, Ogulina i Selca koji su ovaj turnir učinili kvalitetnijim, napetijim i zanimljivim.

Već u grupnoj fazi seniorskog dijela natjecanja mogli smo gledati nekoliko veoma zanimljivih utakmica od kojih se izdvajaju utakmice u kojima su u iznimno napetim završnicama GEMIŠTI pobijedili VESELE KANISTERE 14:13, a KRV, ZNOJ, PIVA ekipu DD rezultatom 16:14.

Završni dan je donio nova uzbuđenja. Ekipa KRV, ZNOJ, PIVA uspijeva pobijediti VESELE KANISTERE 26:24 i ostvariti plasman u finale, kao i GEMIŠTI koji su tek nakon boljeg izvođenja sedmeraca savladali ekipu DD rezultatom 23:22.U utakmicama za 3. mjesto i finalu se zbog umora osjećala manja napetost, no moglo se vidjeti puno lijepih poteza. Ekipa DD je s 27:19 pobjedom protiv VESELIH KANISTERA osvojila 3. mjesto, dok je prvo mjesto zauzela ekipa KRV, ZNOJ, PIVA pobjedom nad GEMIŠTIMA rezultatom 33:32.

U mlađim uzrastima smo također mogli vidjeti napete utakmice u kojima su najuspješniji bili novi-stari osvajači GYM BAJE koje su u finalu pobijedile FAZU s 21:18, dok su u utakmici za 3. mjesto MINIONI bili uvjerljivi protiv ekipe GRIC I GREC rezultatom 24:14

Više na lika-express.hr

Komentari

Komentara


Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close