ZdravljeIzdvojeno

PO IZBORU PACIJENATA Gospićki ginekolozi i ove godine među najboljim liječnicima u Hrvatskoj!

NAJDOKTOR 2020

Portal najdoktor.com sedmu godinu zaredom objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj.


Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara. Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Na popisu najboljih liječnika 2020. godine nalaze se dva liječnika iz Gospića – dr. med. Mirjana Vrkljan-Radošević, specijalist ginekologije i opstetricije i dr.med. Darko Gusić, specijalist ginekologije i opstetricije.

Cijeli popis najboljih liječnika pogledajte OVDJE.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close