Sport

Pljačka u Red Bullu: Ukrali 60 trofeja!

Pljačka u Red Bullu: Činjenica da ih je 20 bačeno u jezero pokazuje koliko je ovo bezosjećajno.

Nadam se da ćemo ih uspjeti vratiti, ili barem napraviti replike, rekao je Christian Horner…

Nakon što su šesorica ljudi terencem prije nešto više od tjedan dana probila ulazna vrata Red Bullove tvornice u engleskom Milton Keynesu i ukrala 60 trofeja i nagrada, 20 trofeja pronađeno je u jezeru Horseshoe, u blizini Sandhursta.

Thames Valley policija tvrdi kako su predmete uočili prolaznici i kako je većina njih oštećena.

Šef momčadi Christian Horner izjavio je kako je kompletno osoblje potpuno shrvano krađom trofeja čije je ‘prikupljanje’ trajalo godinama.  – Činjenica da ih je toliko bačeno u jezero samo pokazuje koliko je ovaj zločin bezosjećajan.

Međutim, iako trofeji puno znače momčadi, njihova vrijednost i nije tako velika – rekao je Horner.  Srećom po Red Bull oni najbitniji trofeji o naslovima svjetskih prvaka nisu se nalazili u tim prostorijama.  – Nadam se da ćemo ih uspjeti vratiti, ili barem napraviti replike za one koje ne uspijemo vratiti – poručio je Horner.

Tekst/Foto: 24.sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close