PLITVIČKE DOLINE: Uz žive jaslice, stiže i Djed Božićnjak i vilenjaci!

LIKACLUB

Božićni sajam u Rakovici i ove se godine održava na placu u Rakovici, a po prvi put će imati i neke sadržaje dosad neviđene na prostorima Plitvičkih dolina.

Program Božićnog sajma kako smo već pisali, uveličati će žive jaslice koje će utjeloviti članovi Kulturno umjetničkog društva “Izvor” iz Rakovice. Uz to, iz Turističke zajednice općine Rakovica i Općine Rakovica, javljaju i cijeli program.

21. prosinca Sajam se otvara u 12 sati. U priredbi će glumiti oni najmlađi, dječji vrtić “Pčelice” i učenici Osnovne škole Eugen Kvaternik. Osim što će KUD “Izvor” utjeloviti jaslice, one mlađe generacije će na otvorenju sajma zaplesati Božićno kolo. Nakon nastupa ekipe iz Nogometnog kluba Eugen Kvaternik i Rukometnog kluba Drenak, stiže Djed Božićnjak sa svojim vilenjacima koji će podijeliti poklone za djecu.

Ovaj sajam već je tradicionalan u Rakovici, tako je prošle godine plac bio prepun djece i turista, a to se očekuje i ove godine. Ovaj sadržaj osim programa događanja, destinaciju predstavlja i tradicionalnim proizvodima koji se pronalaze u šatoru. Sir, med, kolači, vino i drugi razni domaći proizvodi, u vrijeme trajanja sajma biti će dostupni za degustaciju i kupnju, dok će se za glazbeni dio programa pobrinuti Tona i Viktorija Butina te Julijana Tutić, a za onaj glazbeni božićni program velečasna Mira Turkalj. Organizatori najavljuju i tombolu s bogatim nagradama, a sav prihod će ići u humanitarne svrhe.

Posjetite Plitvičke doline i Božićni sajam u Rakovici, a za sve informacije možete se obratiti u Turističku zajednicu općine Rakovica, na web stranicu plitvicedoline.hr ili Facebook Plitvičke doline – Rakovica.

 


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u