VijestiTurizam

Plitvičke doline pozivaju na Božićni sajam u Rakovici! Cjelodnevni program pa zabava navečer

2018. godina bila je uspješna za turistički sektor na području Rakovice, a na kraju godine uvijek je vrijeme za druženja i blagdanska događanja


Božićni sajam u Rakovici ove godine održati će se 21. prosinca, na placu u centru Plitvičkih dolina i mjesta Rakovica. Program je kao i svake godine sadržajan i uključuje mnoštvo građana i njihove djece kroz cjelodnevni program.

Program počinje u 11.00 sati, a očekuje se nastup djece osnovne škole, vrtića, te sportaša – nogometaša Nogometnog kluba “Eugen Kvaternik” te rukometašica i rukometaša Rukometnog kluba “Dreak”. Uz to, podijeliti će se pokloni a djeca će se moći i fotografirati s Djedom Mrazom, nakon čega slijedi predstava Božićna čarolija.

Pozivamo sve građane i turiste na izložbu i prodaju suvenira, rukotvorina i drugih prigodnih poklona. Dolaze nam i žive jaslice uz pomoć KUD-a “Izvor” Rakovica, nakon što su prošle godine oduševili sve posjetitelje – ističu iz Turističke zajednice Općine Rakovica.

Tijekom događanja biti će održana i tombola, a u večernjim satima od 19.00 glazbu će puštati DJ I’m koji je ove sezone nastupio na Legendama Plitvičkim dolina. Koristite hashtagove #PlitvičkeDoline i #RakovicaHR, potvrdite dolazak na Facebook eventu i posjetite ovo zanimljivo događanje nedaleko Plitvica.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close