VijestiTurizam

PLITVIČKE DOLINE Drugi po redu Jesenski festival u znaku kraljice jeseni – bundeve!

I ne samo bundeve, na 2. Jesenskom festivalu u Plitvičkim dolinama čeka vas raskoš plodova jeseni, njenih mirisa, boja i okusa.


Drugo izdanje u znaku bundeve

Sredinom listopada, u Grabovcu , na Plitvice ArtFarmi održat će se drugi po redu Jesenski festival s ciljem širenja turističke ponude i stvaranja motiva dolaska u ovu prekrasnu destinaciju.

Većini je bundeva poznata kao ukras koji dolazi s kasnim ljetom i početkom jeseni, no ona je vrlo ukusna i dragocjena namirnica kojom morate obogatiti vaša osjetila ove jeseni, a priliku za to imat ćete na 2. Jesenskom festivalu koji će se održati 12. i 13. listopada na Plitvice Art Farmi, ističe se na službenoj najavi.

Posjetitelji Plitvičkih dolina tako će i ove godine moći uživati u bogatoj ponudi domaće hrane, izložbama, radionicama, nagradnim igrama, zabavnom programu.

Organizatori ovim putem pozivaju sve zainteresirane pojedince i udruge koji žele izraditi svoje kreacije od bundeve ili posuditi neki zanimljivi jesenski detalj za izložbu da im se jave na mail: [email protected].

Bundevijada, 1. Lika Oktoberfest, party ’80

Izložba bundeva i skulptura od bundeva zajedno s izložbom jesenskih modnih detalja vjerujemo da će biti zanimljiva svim uzrastima, a ista će se moći razgledati i nakon završetka festivala.

U zabavnom dijelu programa, od 15 do 19 sati, na otvorenom ložištu pripremat će se različiti gulaši, chill grill i vegetarijanski grah, specijaliteti od bundeva a sve će biti popraćeno party glazbom osamdesetih. Najavljen je i prvi Lika Oktoberfest s promotivnim cijenama piva.

Na festivalu će se održati i fotografska radionica, a za vrijeme trajanja manifestacija posjetitelji će moći degustirati i kupiti eko proizvode lokalnih proizvođača po festivalskim cijenama, među kojima se nalaze i proizvodi koji nose oznaku Lika Quality.

Voucheri s čak 50 % popusta

Dolazak na festival posjetiteljima omogućuje posjet Baraćevim špiljama, Rastokama i Nacionalnom parku Plitvička jezera po promotivnim cijenama.

Turistička zajednica Općine Rakovica poziva sve goste da dođu u Grabovac, Plitvičke doline i uživaju u jeseni na Plitvice Art Farmi!

Više informacija pročitajte na plitvickedoline.hr.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close