VijestiSportTurizam

PLITVIČKA NOĆNA UTRKA Prijavi se za noćnu peticu ili cener u centru Korenice!

Trkači, čujte i počujte! U subotu, 28.9.2019. godine na rasporedu je Plitvička noćna utrka za sve uzraste u centru Korenice!


Organizator utrke Atletski klub Plitvice i suorganizatori Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera i Općina Plitvička Jezera pripremili su za sve sudionike utrke puno sadržaja i osvijetljene staze od 5 i 10 kilometara pod okriljem zvjezdanog koreničkog neba…

Sudionici utrke natjecat će se u dvije kategorije – Noćni cener je utrka na 10 km, a Noćna petica utrka na 5 km. Obje utrke započinju u 19 sati, a petica završava u 20 sati, dok je završetak cenera predviđen u 20.30 sati. Start i završetak utrke je u centru Korenice.

Bogati startni paket

Za sve sudionike u startnom paketu osiguran je topli obrok nakon utrke s pravom izbora (vege ili meso), majica s logom utrke, startni broj s personaliziranim imenima za sve prijavljene od 15. 09. 2019  te certificiranje svih istrčanih rezultata. Sudionici će također dobiti i unikatnu finišersku medalju (za naknadno prijavljene sudionike organizator će dostaviti medalje nakon manifestacije), diplomu s rezultatima na 5 i 10 km i AIMS certifikat, a imat će priliku sudjelovati i u bogatoj tomboli.

Na dan utrke Planinarsko društvo Mrsinj iz Korenice obilježit će Dan društva te će za sve planinare i zainteresirane trkače organizirati pohod uz pratnju vodiča na Mrsinj, Plješivicu i Prozor.

I utrka za najmlađe…

Organizatori su osmislili i nekoliko utrka za najmlađe! U 17 sati počinju utrke po uzrastima za djecu: za predškolce na 100 metara, 1. i 2. razred na 200 metara, 3. i 4. razred na 400 metara, 5. i 6. razred na 600 metara, te za 7. i 8. razred na 1000 metara, a prva tri mjesta u svakoj utrci očekuju nagrade. Prijava za dječje utrke je na sam dan utrke i besplatna!

Proglašenje pobjednika noćne petice na programu je u 20.30 sati, a noćnog cenera u 21 sat. Prvo, drugo i treće mjesto (M/Ž) svake utrke očekuju i novčane nagrade i pehari, a nakon proglašenja rezultata uslijedit će zabava do jutarnjih sati.

Kako se prijaviti?

Rok za prijavu na utrku je 15. rujna odnosno do popunjenja limita od 350 trkača. Iznosi kotizacija su: do 31.07. – 50,00 kuna za obje utrke, od 01.8 do 31.8. – 75 kn za obje utrke i od 01.9 do 23.9. – 100 kn za obje utrke. Naknadne prijave moguće su u dogovoru s organizatorom ukoliko nije dostignut limit trkača za utrke (u tom slučaju naknadno prijavljen trkač dobiva samo startni broj bez ostatka startnog paketa).

Više informacija o utrkama možete dobiti na mail [email protected] ili iznimno na broj mobitela organizatora Leopolda Špehara – 098/945-9165.

TRK na prijave!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close