Turizam

PLITVICE TIMES U KANADI Na svečanoj večeri kanadsko-hrvatskih gospodarstvenika u Ontariju!

U petak, 11. svibnja u kongresnom centru Burlington u kanadskom Ontariju održat će se 16. godišnja dodjela nagrada za poslovnu izvrsnost u organizaciji Kanadsko-hrvatske gospodarske komore. Poziv na sudjelovanje na Gala večeri u Kanadi dobio je lički The Plitvice Times


Godišnja nagrada za poslovnu izvrsnost osmišljena je kako bi se odalo priznanje pripadnicima hrvatsko-kanadske poslovne zajednice za dobro rukovođenje, inovacije i izvrsnost, kao i prepoznalo značajnije doprinose kanadskih Hrvata kanadskom društvu u cjelini. Na događaju prisustvuju istaknuti poslovni, politički i diplomatski dužnosnici iz Kanade i Republike Hrvatske, uz istaknute članove hrvatsko-kanadske zajednice. Dosadašnji sudionici ove poznate večere bili su Mate Rimac, Kolinda Grabar-Kitarović, a ove godine dolazi i najpoznatija hrvatska olimpijka Janica Kostelić.

Turistički magazin The Plitvice Times dobio je poziv na ovu zanimljivu večer hrvatskih i kanadskih gospodarstvenika.

Vrlo smo ponosni što smo partner ovog velikog događaja. S parfemom “Plitvice” sudjelovat ćemo na aukciji u sklopu večeri čiji je cilj prikupiti sredstva za Hrvatsko-kanadski stipendijski fond, poručuju iz turističkog magazina The Plitvice Times.

Na svečanoj večeri već su se pojavljivali i poznati gosti iz Hrvatske poput poduzetnika Mate Rimca i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Ova izuzetna večer uključuje i razgovor s posebnim gošćom –  Janicom Kostelić, bivšom hrvatskom skijašicom i četverostrukom osvajačicom olimpijske zlatne medalje te jedinom skijašicom s tri zlata na jednim olimpijskim igrama.

Zahvaljujemo kanadsko-hrvatskoj gospodarskoj komori za ovu veliku čast i nadamo se da će Plitvice parfem pomoći u njihovom plemenitom cilju, poručuju iz The Plitvice Timesa.

Ekskluzivan izvještaj s događanja čitajte na LIKACLUB-u, a izvornu objavu na Plitvice Times. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: The Plitvice Times | Foto: Croat.ca

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close