VijestiTurizam

OPĆINA PLITVIČKA JEZERA Za vikend predstavljena na turističkom sajmu u Nizozemskoj

Vrijeme predsezone mnoge turističke zajednice kao i cijeli turistički sektor koriste za predstavljanje destinacija diljem Europe i svijeta. Nakon što je Turistička zajednica općine Plitvička jezera predstavila destinaciju na sajmu u Londonu o čemu smo pisali, ovog vikenda predstavila se i u Nizozemskoj.

Na sajmu Fiets en Wandelbeurs  u Nizozemskoj kojeg je samo jučer posjetilo više od 11 000 zainteresiranih građana Nizozemske i drugih potencijalnih gostiju, predstavljena je Turistička zajednica općine Plitvička jezera zajedno sa kolegama iz Ličko-senjske županije, ali i Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske.

Sajam je specijaliziran za aktivni odmor a održava se u Utrechtu. Na službenoj Facebook stranici Fiets en Wandelbeurs Nederland official Fan Page možete pogledati i službenu fotogaleriju, a mi donosimo nekoliko fotografija sa predstavljanja Plitvica i Ličko-senjske županije.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: TZ općine Plitvička jezera

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close