SportKarijeraIzdvojeno

Plitvice imaju viceprvakinju Hrvatske u trailu! Lana Pugar i ekipa donose veselje i medalje

ATLETSKI KLUB PLITVICE SE POHVALIO

Državno prvenstvo Hrvatske u trailu koje se održalo na Dalmacija Ultra trailu na Plitvice je donijelo mnogo veselja.


Broncu donose Hrvoje Mudrovčić, Goran Poznanović, Goran Matešić i Mario Vuković, te su treći u natjecanju koje je startalo u Makarskoj a završilo u Omišu. Dužina utrke je 56 kilometara sa 3000 metara evelacije.

Uz to, velik uspjeh postigla je i Lana Pugar. “Nakon 7:10:32 naša Lana Pugar je ušla u cilj kao druga na državnom prvenstvu Hrvatske u Trailu na 56 km dugoj i teškoj stazi!” – napisali su uzbuđeno na Facebooku Atletskog kluba.

Lana Ostojić došla je u naš klub prije godinu dana, prije je nastupala za atletski klub iz Jastrebarskog. Ponudili smo joj dobre bolje uvjete na Plitvicama i cijelo vrijeme je trenirala za ovu utrku. – kratko nam je rekao predsjednik kluba Leopold Špehar za Lika Club, te najavio da je veliki doček svih pobjednika sutra u 18 sati pred Vučnicom na Mukinjama. Čestitamo!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: AK Plitvice

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close