DogađanjaVijesti

“Plesač na žici” – najavna pjesma novog studijskog albuma ITD band-a!

Plesač na žici najavna je pjesma petog po redu studijskog albuma ITD band-a, i neobično je u tome što se taj album pojavljuje poslije više od dva desetljeća pauze.


Davno sam rekao da ITD band nije zatvorio vrata svoga postojanja i da je jedini problem pauze u tome što smo pjevač i ja živjeli na dva kraja svijeta…Ovaj album je potvrda mojih riječi i potvrda postojanja benda, kaže Miroslav Rus.

Sama pjesma je i autorski i pjevački nastavak rukopisa ITD banda, autor Miroslav Rus i vokal Brane Bekić, ali je aranžerski prilagođena današnjem doživljaju rock glazbe.

Kao što i naslov pjesme govori, tema pjesme je neprilagođenost, posebnost, rekli bismo i čuđenje svijeta, što je odlično u spotu odglumio plesač i glumac Tin Rožman, a što je i Miroslav Rus, autor pjesme te idejni autor spota, inače opčinjen likom i djelom Nikole Tesle, nježno naslonio i na Teslinu posebnost jer, kako kaže:

 A tko bi uopće i mogao biti “svjetlo u mraku” osim Nikole Tesle, što su i riječi iz same pjesme.

Po riječima Miroslava Rusa album se može očekivati na proljeće, poslije tri najavna singla. Po svemu izgleda da se na pomalo osiromašenu domaću rock scenu, vraća jedan veliki bend.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close