PolitikaIzdvojeno

Plenković: Pokrenut ćemo Projekt Lika, Dalmatinska zagora, Banovina i Gorski Kotar vrijedan 2 milijarde kuna

PREDSTAVLJEN PROGRAM NOVE VLADE

Predsjednik dosadašnje i mandatar nove Vlade Andrej Plenković predstavio je danas zastupnicama i zastupnicima u Hrvatskome saboru Program i ministre u novoj, 15. Vladi Republike Hrvatske.


Program nove Vlade temelj je za izgradnju sigurne Hrvatske, poručio je premijer Plenković i naglasio da se Hrvatska danas brani na području zdravstvene i socijalne sigurnosti, na pitanjima demografskog opstanka, boljeg životnog standarda i perspektivnije budućnosti, na ostvarivanju samodostatnosti u poljoprivredi i energetici, na izgradnji otpornijeg gospodarstva i učinkovitije javne uprave te na postizanju snažnijeg međunarodnog položaja.

Između ostalog, rekao je da će Vlada nastaviti s poreznim rasterećenjem i ulaganjem u sve krajeve Hrvatske te da će ulagati i dalje u ravnomjeran regionalni razvoj.

“Pokrenut ćemo Projekt Dalmatinska zagora, Lika, Banovina i Gorski Kotar vrijedan 2 milijarde kuna te dodatno ojačati Projekt Slavonija, Baranja i Srijem, kao i razvoj otoka te sjevera Hrvatske”, poručio je Andrej Plenković.

Cijeli govor pronađite na linku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Vlada RH

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close