Film i TVTurizam

PLAŽA PLANJKA U GLAVNOJ ULOZI Kinezi snimali na području Novalje, nakon Šangaja i Beča

Plaža Planjka, koja spada među 6 najljepših plaža Ličko – senjske županije po izboru magazina The Plitvice Times, ovih dana je pretvorena u filmski set!


Tjedan dana kineske filmske produkcije Shanghai Feitang Television Culture Media Co., Ltd i Shanghai Running Pictures Co. snimali su novi film na poznatoj novaljskoj plaži.

Na Facebook stranici Turističke zajednice grada Novalje osvanula je objava u kojoj se vidi spoj radne atmosfere, ali i uživanja svih aktera ovog velikog projekta. U filmu su mogli sudjelovati i lokalni stanovnici, s obzirom da je bio raspisan poziv za statiste u filmu.

Osim dobre turističke promocije, ovakav projekt još jednom dokazuje da je Hrvatska sve traženija filmska destinacija od strane inozemnih produkcija, koja može ponuditi najrazličitije lokacije za filmaše – od veličanstvenih planinskih masiva do najljepših pješčanih plaža.

Kako je izgledalo snimanje, pogledajte na fotografijama u Facebook objavi!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook/ Visit Novalja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close