ModaLifestyle

Playboy proglasio prvu “odjevenu” zečicu godine

Playboy je proglasio svoju prvu odjevenu zečicu godine u skladu s novom uredničkom politikom slavnog časopisa u kojem više nema mjesta za potpuno obnažene žene.


Zečica za 2015. godinu je manekenka i glumica Eugena Washington (31) iz Kalifornije. Ona će dobiti 100.000 dolara i naslovnicu posebnog izdanja časopisa u lipnju.

Svijet se mijenja. Nadam se da će ovo donijeti drukčiji pogled na Playboy i novo čitateljstvo”, rekla je Washington.

Ona je tek treća crnkinja izabrana za “playmate of the year” u 57 godina postojanja takvog izbora.

Ona se fotografirala gola za novo izdanje časopisa, ali su joj “osjetljivi” dijelovi tijela prekriveni dlanovima, rukama, namještajem ili posteljinom.

Playboy je u listopadu prošle godine objavio da prestaje objavljivati obnažene fotografije jer je golotinja putem interneta postala svedostupna.

“Ta je bitka završena i dobivena”,  objasnio je tada izvršni direktor Scott Flanders. “Danas vas samo klik dijeli od bilo kakvog seksualnog čina koji možete zamisliti. I to besplatno. U ovom trenutku golotinja nema više važnosti”,  rekao je.

Tiraža Playboya, koja je na vrhuncu sedamdesetih godina iznosila sedam milijuna primjeraka, sada iznosi oko 800 tisuća primjeraka i stabilna je.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: vecernji.hr | Foto: instagram

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close