Playboy proglasio prvu “odjevenu” zečicu godine

Tena Brnad

Playboy je proglasio svoju prvu odjevenu zečicu godine u skladu s novom uredničkom politikom slavnog časopisa u kojem više nema mjesta za potpuno obnažene žene.


Zečica za 2015. godinu je manekenka i glumica Eugena Washington (31) iz Kalifornije. Ona će dobiti 100.000 dolara i naslovnicu posebnog izdanja časopisa u lipnju.

Svijet se mijenja. Nadam se da će ovo donijeti drukčiji pogled na Playboy i novo čitateljstvo”, rekla je Washington.

Ona je tek treća crnkinja izabrana za “playmate of the year” u 57 godina postojanja takvog izbora.

Ona se fotografirala gola za novo izdanje časopisa, ali su joj “osjetljivi” dijelovi tijela prekriveni dlanovima, rukama, namještajem ili posteljinom.

Playboy je u listopadu prošle godine objavio da prestaje objavljivati obnažene fotografije jer je golotinja putem interneta postala svedostupna.

“Ta je bitka završena i dobivena”,  objasnio je tada izvršni direktor Scott Flanders. “Danas vas samo klik dijeli od bilo kakvog seksualnog čina koji možete zamisliti. I to besplatno. U ovom trenutku golotinja nema više važnosti”,  rekao je.

Tiraža Playboya, koja je na vrhuncu sedamdesetih godina iznosila sedam milijuna primjeraka, sada iznosi oko 800 tisuća primjeraka i stabilna je.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: vecernji.hr | Foto: instagram

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u