Scena

Pjevaš pod tušem? Educiraj se na seminarima u Gospiću i to besplatno!

Nakon niza uspješnih seminara održanih u Žakanju u Karlovcu te u Ljubešćici u Hrvatskom zagorju još jedan edukativni seminar održat će se u Gospiću i to 20. i 21. listopada ove godine. Seminari će se održati u  OŠ dr. Jure Turića , a sve je pod organizacijom Glazbenog centra “Papandopuline” i suradnjom s Gradom Gospićem.


Ovim glazbenim seminarima želi se pridonijeti edukaciji djece i mladih iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti za razvoj svojih talenata. Djecu se usmjerava u mogućnosti kako koristiti glas i postaviti ton, a daju im se smjernice kako postati bolji pjevač ili pjevačica. Također, radi se i na pravilnom disanju gdje je najznačajnija dijafragma, tehnici pjevanja pa sve do najsitnijih glazbenih tajni i detalja.

Osim kroz edukaciju, dio seminara odvija se sa stručnim voditeljem koji obrađuje konkretne glazbene primjere te usmjerava pjevače, ali i zborovođe te učitelje koji rade glazbeni program u školskom programu. Educira ih se na koji način interpretirati i obraditi skladbu, animirati pjevače i kvalitetno izvesti određenu kompoziciju.

Facebook Mozartine

Prvi dan seminara održat će se 20. listopada u OŠ dr. Jure Turića  i to u tri termina: 

  • između 10 i 13 sati
  • od 15 do 17 sati 
  • od 17:30 – 19:30 sati

Drugi dan seminara održat će se 21. listopada na istoj lokaciji u jutarnjem terminu od 10 do 13 sati. 

Poboljšaj svoje vokalne sposobnosti, dobro se zabavi, nauči pregršt novih tehnika pjevanja i prijavi se na besplatne seminare.

Pjevački studio Mozartine aktivno će provoditi ovakve i slične programe osim u Zagrebu i u brojnim drugim općinama i gradovima. Pratite Mozartine na njihovoj web i Facebook stranici te se prijavite ako se seminar održava u vašoj okolici!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Mozartine Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close