Pjesmom započeli novo životno razdoblje

Tena Brnad

Prigodnom priredbom, uz pjesmu i recitaciju godinu starijih kolega, danas je za učenike prvih razreda gospićke osnovne škole “dr.Jure Turić” započelo novo životno razdoblje.


Po prvi put u školske klupe u sklopu cijele gospićke osnovne škole sijelo je 111 prvašića. U matičnoj školi “dr.Jure Turića” u prvi razred, u pet razrednih odjeljenja, krenula su ukupno 104 učenika, u 4 područne škole, u Bilaju, Brušanima, Ličkom Novom i Smiljanu školu pohađa svega 7 učenika. Ipak, kada se gleda ukupni broj prvašića, tih 111 nešto je više, za 8 učenika, nego prošle godine.

Priredbu su naravno pozorno pratili i roditelji koji su prvašiće doveli na ovaj prvi dan njihovog novog životnog poglavlja. Prvašiće je prozvalo i u njihove učionice povelo njihovih 5 učitelja i jedna učiteljica pripravnica. U ime svih njih učenike i roditelje pozdravio je učitelj Jure Šuper koji je u emotivnom,a za učenike i roditelje nadamo se i motivirajućem govoru istakao važnost znanja, učenja i škole u životu. Ukupno u gospićkoj osnovnoj školi ima 764 učenika


Izvor / Foto: lika-express.hr

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u