Grad ZagrebScena

Pjesmom “Kad nekoga voliš” Jacques Houdek otvara 64. Zagrebački festival

Pjesmom “Kad nekoga voliš” Jacques Houdek otvorit će 64. Zagrebački festival. Najstariji hrvatski festival održat će se u petak, 27. siječnja uz izravan televizijski prijenos, a zanimljivo je da će Jacquesu ovo biti prvi nastup na ovom festivalu pa time i velika čast da ga otvori pjesmom koja je u vrlo kratkom roku osvojila srca publike i vrhove radijskih top lista.


Čim sam snimio pjesmu “Kad nekoga voliš”, zazvučala mi je izuzetno radiofonično, a budući da je otprilike u isto vrijeme objavljen i natječaj za Zagrebački festival, koji smatram odličnom platformom za brz i efektivan plasman pjesme do radiopostaja i slušatelja, sve se poklopilo i – eto me! Veselim se, iskreno! Ipak sam zagrebački dečko, ovo je moj grad i red je da se pojavim doma na festivalu, kaj ne?”, objasnio je Jacques svoje sudjelovanje na Zagrebačkom festivalu.

Osim Zagrebačkog festivala, Jacquesa očekuje i veliki solistički koncert u Lisinskom, u utorak 14. veljače. Starogradski glazbeni biseri, pjesme istinske i trajne umjetničke vrijednosti, objavljenje na hvaljenom albumu “Tko je, srce, u te dirn’o?” u izvedbi hrvatskog The Voicea i uz pratnju Tamburaškog orkestra virtuoza Krunoslava Dražića, uveličat će tako ovogodišnji Dan zaljubljenih.

“Ima dana”, “Ti bi htjela pjesmom da ti kažem”, “Miruj, miruj, srce moje”, “Jesen stiže, dunjo moja”, “Kad bi ove ruže male”, “Ne vrijedi plakati”, “Nekada sam i ja volio plavo cvijeće” – samo su neke od najljepših starogradskih pjesama koje ćemo moći čuti u neponovljivim Jacquesovim izvedbama i pratnji tamburaških virtuoza.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close