Scena

Pjesma “Papar i sol” grupe Bang Bang dobila odlični video spot!

Zagrebačka pop-rock grupa Bang Bang predstavila je spot za pjesmu ‘Papar i sol’ s kojom će nastupiti na predstojećem, 65. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 26. siječnja 2018. godine.


Videospot za ‘Papar i sol’ režirali su stalni Bang Bang-ovi suradnici, Ljubo Zdjelarević i Raul Brzić, dok je Ljubo radio montažu. Plesačica u spotu je Andrea Solomun, za šminku je bila zadužena Ivana Bilandžija – Billy, perike je napravila Katica Topčić – Fabula De Forma dok styling potpisuje BiteMyStyle fashion design.

Grupa Bang Bang ove je godine objavila sjajnu suradnju sa Sašom Antićem ‘Kako stoje stvari’, a pjesma ‘Pijani i zaljubljeni’ koja je početkom godine ušla na top liste najemitiranijih pjesama, upravo je svoju premijeru imala na Zagrebačkom festivalu.

“S prošlim singlom napravili smo mali izlet i dotakli se društveno angažiranih tema. Pjesma ‘Papar i sol’ nije isključivo ljubavne tematike. Poanta je da ljudi suprotnih karaktera i svjetonazora mogu funkcionirati i opstati kako u politici i ostalim društvenim sferama tako i u ljubavnim odnosima, bitan je balans i kompromis”, objasnio je autor i gitarist benda, Hrvoje Prskalo.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close