Politika

PISMO VOZAČA KAMIONA “Svakodnevno prolazim kroz Ličko Petrovo Selo, bojimo se za svoj život kolege i ja…”

Saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je na Facebooku pismo jednog vozača kamiona koji se požalio kako zbog problema s migrantima ne može normalno obavljati svoj posao.


Anonimni autor napisao je da se, zbog velikog broja migranata, vozači kamiona ne usuđuju zaustavljati na dionici od Karlovca do Knina, iako im propisi nalažu obavezni odmor nakon svakih 4, 5 sati vožnje. Naime, migranti koriste svaku priliku kako bi se domogli ulaska u Europsku uniju, a nerijetko pokušavaju i ući u kamione kako bi neprimjetno prešli granicu.

Dok im s jedne strane prijete visoke novčane kazne zbog nezaustavljanja, vozači se boje da će se za vrijeme pauze u kamione ukrcati slijepi putnici te da će biti proglašeni krijumčarima migranata. U pismu se spominju i nedavni incidenti kod Korenice i Slunja, zbog kojih autor pisma i njegovi kolege strahuju za svoj život.

Pročitajte objavu!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close