VijestiScena

Pirati i TS Milenij pjevaju za bolje sutra

Popularni velikogorički Pirati po prvi put udružili su snage s tamburaškim sastavom Milenij i snimili pravu glazbenu poslasticu. U svibnju ove godine proslavili su 15 godina djelovanja i najavili album prvijenac.


Nakon uspješnica “Tuđe slađe”, “Da je sreće”, “Godina za godinom”, “Kafana skitam” na kojima su surađivali s drugim autorima, odlučili su iskoristiti sve talente članova benda i ponovno snimiti autorsku pjesmu.

Autor glazbe i teksta je frontmen benda Siniša Biško koji je jako ponosan na novi singl:

Pjesma je već neko vrijeme čekala u ladici, s obzirom na situaciju u Lijepoj našoj nije bilo teško pronaći inspiraciju za tekst i zaista se nadamo da će naši ljudi uvidjeti da nije sve `tako crno` te se zajedno s nama boriti i pjevati za `Bolje sutra` u našoj prelijepoj Hrvatskoj. Osjećao sam da je melodiji potreban zvuk tambure stoga nismo puno razmišljali, kontaktirali smo naše glazbene kolege i prije svega velike prijatelje tamburaše Milenij i ponudili im suradnju koja se sudeći prema komentarima pokazala dobitnom.

Tamburaši Milenij poznati su kao sastav pun energije spreman na sve glazbene izazove.

Suradnju smo odmah s oduševljenjem prihvatili jer pjesma ima prekrasnu melodiju i snažnu poruku. Samo snimanje pjesme i spota bilo je jedno predivno druženje i zahvalni smo našim prijateljima Piratima zbog ukazanog povjerenja, izjavili su zadovoljni tamburaši.

Za aranžman, mix i bass zaslužan je Dragomir Herendić Dragianni. Tambure je snimio cijenjeni Ivica Plivelić , zvuk harmonike donio je frontmen Siniša Biško a bubnjevi su djelo Nenada Borića. Spot je snimljen na ranchu Kurilovec u režiji Igora Kolarca (VG FOTO studio)

Pjevajmo zajedno s Piratima i tamburašima Milenij “da bude bolje da nas više pjeva , teška vremena da su nam uspomena”!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close