Scena

Pilot-projekt “Trening životnih vještina” polučio veliki uspijeh

Učenici svih osnovnih škola u Međimurju već drugu godinu zaredom u četvrtim razredima provode provode pilot-projekt “Trening životnih vještina”. Zbog velikog uspjeha ove je godine projekt nadograđen te su uključeni i učenici svih petih razreda.


“Najzanimljivije mi je bilo to što sam naučila da se ne smije pušiti jer to šteti našem zdravlju, zubima, uzrokuje žutu kožu, a može dovesti i do raka pluća. Zaključila sam da ne smijemo pušiti jer možemo umrijeti” – rekla je Kristina Premuž, učenica 5. a razreda Osnovne škole Belica, koji je i lani sudjelovao u projektu.

Bavimo se uzrocima

Njezinoj kolegici iz razreda Emi Krnjak svidio se način rješavanja obiteljskih problema.

“Raspravljali smo o sukobu dva brata. Stariji brat je stalno ljutio mlađeg i predložili smo rješenje da se ne smije obraćati pažnja na starijeg brata te da u rješavanju svađe mogu pomoći i prijatelji” – kaže Ema. Filipu Železnjaku također se sviđaju rasprave.

“Volim kad svoje odgovore napišemo, razgovaramo o njima i onda dođemo do zaključka. Posebno me zanimala rasprava kako reći nekome da ti nešto smeta kod njega, a da se ne posvađate” – kaže Filip. Piše 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close